PRODUCTEN

OPENINGSUREN

EEN WAARDEVOL BEZOEK

over uw gegevens en privacy

EEN WAARDEVOL BEZOEK

Maak een "uitstap" van jullie bezoek aan Het Woonhuis !

Het Woonhuis, waar je de originele collecties van eengoedbed.be en inhetwoonhuis.be komt ontdekken, ligt in het centrum van Poperinge.

Je rijdt makkelijk naar Poperinge toe.  De A19 brengt u bvb vanuit de richting Kortrijk/Ieper makkelijk tot aan de rand van Poperinge !   Via Veurne/Vleteren kom je eveneens recht af op het centrum Poperinge.

Poperinge is de hoofdstad van het Hoppeland en heeft een prachtig Hinterland.  Je kunt je bezoek aan Het Woonhuis dan ook uitbreiden met een bezoek aan de regio, Heuvelland of de Westkust.  Kijk even naar het actuele aanbod van onze dienst Toerisme.

Heel aantrekkelijk zijn de fietsroutes en een gezellig terrasje of een smakelijk etentje in onze gekende horeca zaken.  Geniet ervan.  

Kom je langs in Het Woonhuis , dan kun je gratis langs parkeren ( via onze parking Prof.Dewulfstraat 20) of genieten van een rustig moment ! 

Heb je de gelegenheid om wat langer in onze stad of regio te kunnen verblijven, ga dan even slapen in een goed bed op hotel of B&B.  Klik hier even door. 


Ieperstraat 75 - 8970 Poperinge - BelgiŽ - T 0475 30 06 97 - info@woonhuis.be